Top cadeaus

Picknickmanden-, tassen, accessoires, koeltassen en strandtassen

Onze Picknickmanden

Picknickmanden

Picknickmand Lucio | Witte Viverello wijn

PIPM4P0051
€ 102,99
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4x borden, 4x bestek, 1xpicknickkleed, 1x Witte Viverello, De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed blauw

PIPM4P0055
€ 108,49
De picknickmand Fabia is een unieke mand uit ons assortiment. Met deze picknickmand valt u zeker op. Daarnaast zit er ook nog een mooi blauw picknickkleed die past bij de binnenkant van de mand. 
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed grijs

PIPM4P0057
€ 108,49
Een unieke picknickmand met een prachtig grijs picknickkleed. De picknickmand is geschikt voor 4 personen en is compleet uitgerust met serviesgoed. Het picknickkleed heeft een afmeting van 162 x 125 cm. 

Onze Picknicktassen

Picknicktassen

Picknicktas jeans - roze

PIJNRZ0049
€ 39,75
Deze mooie picknick tas is perfect om met z'n tweeën gezellig te gaan picknicken. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze.
Picknicktas Hydepark
  • -€ 5,10
Picknicktassen

Picknicktas Hydepark

PIPT4P0000
€ 54,89 € 59,99
De picknicktas Hydepark is geschikt voor 4 personen en het bevat bestek, borden, bekers en servetten. Ook zit er een snijplank, een kelner mes, een broodmes en een peper en zout setje bij.
Picknicktassen

Picknicktas Jeans - grijs

€ 39,75
Deze mooie picknick tas is perfect om met z'n tweeën gezellig te gaan picknicken. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze.
€ 68,99
Een ruime picknicktas met heel wat spullen erbij geleverd. Zo kunt u nooit met verrassingen te staan tijdens een picknick in het park. De afmetingen van de picknicktas bedragen 28x21x39cm.
€ 94,99
Deze ruime picknicktas is ideaal om mee te nemen als u een middag naar het park wilt gaan om te picknicken. De afmetingen van de picknicktas bedragen 45x24x25cm. In de tas zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen 4x servetten Picknickkleed Kelnermes

Onze Koeltassen

Picknick artikelen

Koeltas Vienna licht groen

PIKLLG0019
€ 15,95
Mooie licht groene koeltas, met zijn vrolijke kleur is die ideaal om mee te nemen met een gezellig dagje uit !
Picknick artikelen

Koeltas Vienna roze

PIKLRO0023
€ 15,95
Mooie roze koeltas. Door haar vrolijke kleur is die ideaal om mee te nemen op een gezellige dag uit !
Koeltassen

Koeltas Vienne licht blauw

PIKLLB0014
€ 15,95
Deze mooie licht blauwe Vienna koeltas is een perfecte tas om mee te nemen tijdens een dagje uit naar het park met een vrienden of familie. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.

Waarom Picknickmand.be

De meeste mensen worden al vrolijk bij het zien van een picknickmand. Voor vele mensen komt het er helaas niet van om regelmatig lekker buiten in de natuur te genieten van heerlijk voedsel en drinken. Door uw familie een mooie picknickmand cadeau te doen, brengt u ze op hele goede ideeën. Om uw familie optimaal te laten genieten, bieden wij een service waarmee zelfs een heerlijke wijn in de picknickmand bij ze wordt afgeleverd. Picknicken kan heel romantisch zijn of heel gezellig. Als u eenmaal een picknickmand in huis heeft, zult u zien dat u hem veel meer gaat gebruiken dan u denkt. Een picknickmand is niet alleen geschikt voor in het park. Hij is ook perfect om mee te nemen naar het strand, op een boot of alleen al in de achtertuin.

PICKNICKMANDEN

De keuze uit picknickmanden en picknicktassen is bij picknickmand.be heel erg groot. We hebben veel verschillende stijlen manden en tassen waar u uit kunt kiezen. Ook hebben we verschillende accessoires die handig zijn als u gaat picknicken. Denk bijvoorbeeld aan picknicklakens, koelelementen en thermosbekers. De picknicklakens zijn heerlijk zacht om op te zitten. Bij sommige lakens heeft u een water en vuilafstotende onderkant. Zo kunt u zelfs genieten van een picknick als het gras nog wat vochtig is. Naast picknickmanden en picknicktassen hebben we ook strandtassen en koeltassen. Hier zijn de koelelementen ook prefect voor. U bent bij ons zeker aan het juiste adres als u opzoek bent naar een complete uitrusting voor een goede picknick.

PICKNICKSET

Als u gaat picknicken wilt u natuurlijk niks vergeten. Daarom zorgen wij ervoor dat alles wat u nodig heeft al in de picknickmand zit. Bent u met 2 of 4 personen? Wij hebben voor ieders wat wilds. In elke picknickmand zit standaard voor 2 of 4 personen aan bestek en borden. Bij sommige manden zit zelfs een picknicklaken. Bij de picknicktassen kunt u kiezen hoe uitgebreid u de tas wilt hebben. Er zijn tassen waar alleen het noodzakelijke inzit, maar er zijn ook picknicktassen waar een broodplankje of een kaasmesje in zit. U heeft altijd genoeg keuze!

KOELTASSEN EN STRANDTASSEN

Naast picknickmanden en picknicktassen hebben wij ook hele mooie koeltassen en strandtassen. De koeltassen zijn heel mooi en superhandig om mee te nemen als u bijvoorbeeld naar een dierentuin of zwembad gaat. In de koeltas blijven uw etenswaren veel langer koel. De strandtassen zijn geschikt om mee te nemen naar het strand. Neem uw strandlaken, een boekje en zonnebrand gemakkelijk mee in een van onze prachtige strandtassen.

THERMOSBEKERS

Om uw picknickset echt compleet te maken, bieden wij ook verschillende thermosbekers aan. Als mensen aan een klassieke thermosbeker denken, denken ze vaak aan hoge, stalen bekers. Deze klassieke beker hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment, maar we hebben nog 3 andere mooie designs. Ieder met zijn eigen uitstraling. Het zijn natuurlijk top bekers die uw drinken wel 3 uur lang warm kunnen houden. Thermosbekers zijn ook perfect om uw drinken lekker koel te houden, in plaats van warm.

SAPJES

Een goed dagje uit is niet compleet zonder wat lekkers erbij voor te drinken. Daarom hebben wij speciaal voor u heerlijke sapjes laten maken. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar. Dit assortiment gaat van appelsap tot aan rood fruit. We hebben ook 2 verschillende soorten groottes. Op deze manier is er altijd wel een lekker sapje wat u mee kunt nemen tijdens een dagje uit.

OVER PICKNICKMAND.BE


Picknickmand.be heeft vele picknicktassen, picknickmanden, picknickaccessoires, koeltassen en strandtassen. Wij zorgen ervoor dat u altijd een goede kwaliteit in huis krijgt. Als u de bestelling voor 14.00 uur plaats, heeft u hem de volgende dag al in huis. Besteld u boven de € 35,- heeft u gratis verzendkosten. Een mooie picknickmand is het perfecte cadeau voor iedereen. Lekker uitgebreid picknicken werkt namelijk ontspannend. Iedereen gaat toch graag met een volle mand met lekker eten en drinken naar het park? Voor een dagje naar het pretpark, dierentuin of zwembad bieden wij ook superhandige koeltassen aan. Ze zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog eens goed uit. Ontdek alle verschillende variaties in ons assortiment.

Aanbieding

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.