Voor 14.00 uur besteldmorgen in huis*
 Gratis Track & Trace
 Webshop keurmerk
 Klanten geven ons een 9,5 (Feedback Company)
Picknick accessoires

Picknick accessoires

Uw picknick is natuurlijk niet compleet zonder de juiste picknick accessoires. picknickmand.be heeft alles in huis om van uw picknick een geslaagde picknick te maken. Zo hebben we de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn om mee te picknicken. De wijnen die we hebben uitgezocht hebben precies de juist...

Picknick accessoires

Uw picknick is natuurlijk niet compleet zonder de juiste picknick accessoires. picknickmand.be heeft alles in huis om van uw picknick een geslaagde picknick te maken. Zo hebben we de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn om mee te picknicken. De wijnen die we hebben uitgezocht hebben precies de juiste smaak om van te genieten in de buitenlucht.

Veel accessoires zitten al in de ruim uitgeruste picknickmanden en picknicktassen uit ons assortiment. Servies, bestek, glazen en bekers zitten in al onze picknicksets bijvoorbeeld. Sommige sets zijn nog completer met een flessenopener, peper en zoutstel en nog veel meer accessoires.

Let goed op welke accessoires geleverd worden bij de set van uw keuze, en neem vrijblijvend contact met ons op als u de set wilt aanvullen met andere producten.

Picknickdeken

Een picknick begint natuurlijk met een picknickdeken. Ee aantal van onze complete picknickmanden en picknicktassen zijn uitgerust met een bijpassende picknickdeken. Als u voor een andere mand heeft gekozen, kunt u natuurlijk prima een deken of kleed van thuis meenemen. Het is het handigste als deze lichtgewicht is. U kunt bijvoorbeeld een tafelkleed gebruiken of een speciaal picknickkleed met een beschermende laag zodat deze niet nat wordt, mocht het gras een beetje vochtig zijn.


Thermosfles
 

Als u hete dranken zoals koffie of thee warm wilt houden of juist koude dranken koel wilt houden, is een thermosfles onmisbaar. Wij hebben een mooie thermosfles in ons assortiment die ervoor zorgt dat tegen de tijd dat u gaat picknicken, uw dranken nog op temperatuur zijn. 

Meer

Picknick accessoires Er zijn 7 producten.

Resultaat 1 -7 van 7 producten
Resultaat 1 -7 van 7 producten