Betaling

Betaalmogelijkheiden:

Belfius:

Belfius is een van de meest gebruikte betaalmogelijkheid in België. Met Belfius kunt u veilig en gemakkelijk via uw eigen bank betalen. Zodra u Belfius als betaalmiddel selecteert wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van Belfius en kunt u op een veilige manier uw online betaling doen.

KBC/CBC:

KBC of CBC is een vergelijkende betaalmogelijkheid als Belfius. KBC richt zich vooral op de Vlaamstalige en CBC op de Franstalige, maar omdat beide betaalmogelijkheden hetzelfde werken hebben we het als een gemaakt. Wanneer u voor KBC of CBC kiest wordt u gevraagd de juiste bank te kiezen en daarna zal u doorverwezen worden naar de betaalpagina.

Creditcard (Mastercard en Visa)

Ook kunt u gemakkelijk en veilig betalen via uw creditcard. De meeste creditcard maatschappijen bieden dan ook een aflevergarantie en verzekering aan bij online aankopen. U kunt dus gemakkelijk een veilige aankoop doen via het internet. Voor een creditcard betaling heeft u uw kaartnummer, vervaldatum en CVV code nodig.

Bancontact

In Belgie wordt ook veel gebruik gemaakt van Bancontact. Bancontact bied een 3D-secure beveiliging tijdens uw online betaling. Hiermee kunt u 100% veilig een online aankoop doen en krijgt u daarna direct een bevestiging van betaling.

Bankoverschrijving:

Met een bankoverschrijving kunt u gemakkelijk uw aankoop bedrag overboeken. Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden van Europese betaalrekening naar een andere Europese betaalrekening. Via een overboeking kunt u op een vertrouwde manier uw online aankoop betalen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst krijgt u de nodige informatie en kunt u het bedrag overboeken.

 

Veel gestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Picknickmand.be accepteert de volgende betaalmethodes: Belfius, KBC/CBC, via creditcard, Bancontact en bankoverschrijving. Daarnaast is het voor zakelijke klanten mogelijk om op Factuur te bestellen. Wilt u gebruik maken van een ander betaalmethode? Neem dan contact met ons op.

Kan ik achteraf betalen?

Op dit moment heeft picknickmand.be nog niet de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Wat zijn de betaalgegevens van picknickmand.be?

IBANnummer: NL37INGB0660004135
BIC: INGBNL2A

Adres: Nieuwendijk 2, 5712 EM Someren

Krijg ik een Factuur?

Wanneer u een bestelling bij ons heeft geplaats ontvangt u automatisch een Factuur via uw mail adres. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u via een intracommunautaire levering bestellen. Neem hier contact met ons over op.

Kan ik een kortingscode inleveren?

Picknickmand.be heeft geen kortingscode in uitgaven. Het is dus niet mogelijk om een kortingscode in te leveren.

Zijn er staffelkortingen?

Op diverse artikelen worden staffelkortingen gehanteerd. Als u een grote bestelling wilt doen en meer informatie wilt hebben over deze staffelkortingen, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen via: service@masha-international.com of 085 7821777


Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.