banner picknick

Relatiegeschenk

Uw relaties een keer verrassen? Geef ze een gevulde picknickmand/tas. Wie wordt er nu niet blij van een kant en klaren picknick.
U kunt de picknickmanden en tassen helemaal personaliseren. Zo kunt u zelf kiezen wat voor lekkernij u bij de mand wil geven en
of u gaat voor een heerlijk ambachtelijk sapje, wijn of misschien wel allebei. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld.

*Combinaties zijn ook mogelijk met: Strandtassen, koeltassen, picknickkleden en overige producten.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via: service@masha-international.com of bel naar:

Intracommunautaire levering

Picknickmand bied u de mogelijkheid aan bedrijven om via een intracommunautaire levering te bestellen. Bent u een bedrijf en wilt u graag een bestelling doen? Dan willen wij u adviseren om contact met ons op te nemen, zodat wij u een factuur zonder BTW kunnen sturen. U kunt contact met ons opnemen via service@masha-international.com of via +31 (0) 85 7821777. Heeft u online al een bestelling gedaan? Dan willen wij u vragen om even contact op te nemen, zodat wij u een nieuwe factuur kunnen toesturen.

Persoonlijk bericht

Wilt u iets cadeau doen? U kunt dit dan direct naar de des betreffende persoon verzenden en een persoonlijke boodschap erbij doen.
Wanneer u de bestelling gaat betalen komt u bij het kopje ‘adres’ terecht en daar kunt u een persoonlijke boodschap invullen.
Wij krijgen deze dan binnen en zorgen ervoor dat uw boodschap er keurig uit komt te zien en bij het pakket wordt ingepakt.
Bent u het vergeten, maar wilt u wel een boodschap erbij toevoegen neem dat even contact met op ons of mail ons de boodschap,
dan voegen wij deze alsnog toe.

Voor meer informatie neem contact met ons op via:

icon factuur

Offerte op maat

Bij Picknickmand.be geven we bedrijven graag de kans om op offerte te kunnen bestellen. Neem even contact met ons op en dan maken we samen een passende offerte.

icon korting

Passende prijs

We maken voor bedrijven graag een passende prijs. Wij werken namelijk met staffelkortingen, hoe meer je besteld hoe hoger de korting wordt.

icon betalen

Achteraf betalen

Bedrijven hebben bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Dan kan de bestelling op rekening geplaatst worden.


Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.