Retouren & Service

Is er iets kapot gegaan of was het product niet naar wens? Dat is erg vervelend voor u en voor ons. Gelukkig leiden er meerdere wegen naar Rome. Wij zullen ons uiterste best doen om samen met u tot een passende oplossing te komen.

U kunt uw producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. U betaalt enkel de retourkosten. Als u defecte producten heeft ontvangen, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat u een nieuw product naar wens toegestuurd krijgt. Wie weet zal daar ook een goedmakertje tussen zitten!

Retour adres

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij het product zelf aanbieden af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.