Koeltassen

Picknick artikelen

Koeltas Vienne licht blauw

PIKLLB0014
Incl. BTW
€ 11,95
Deze mooie licht blauwe Vienna koeltas is een perfecte tas om mee te nemen tijdens een dagje uit naar het park met een vrienden of familie. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Koeltas Vienna licht groen

PIKLLG0019
Incl. BTW
€ 11,95
De praktische licht groene Vienna koeltas is perfect om uw eten en drinken lekker gekoeld te houden als u samen met familie en vrienden er op uit wilt gaan om te wandelen. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Koeltas Vienna roze

PIKLRO0023
Incl. BTW
€ 11,95
De blauwe koeltas is ideaal om mee te nemen als u tijdens een dagje uit gekoeld eten en drinken wilt. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Koeltassen

Koeltas zwart

PIKLZW0046
Incl. BTW
€ 17,50
Handige mooie koeltas, ideaal voor de langere wandeltocht of een gezellig dagje uit. Dit product is helaas uitverkocht.
Picknick artikelen

Koeltas Vienne geel

PIKLGE0009
Incl. BTW
€ 11,95
Deze mooie gele Vienna koeltas is een ideale tas om mee te nemen tijdens een dagje uit als u wilt dat uw eten en drinken gekoeld blijft. De tas is perfect voor 2 personen. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.

Een koeltas is voor vele gelegenheden een handige accessoire. Een koeltas houdt uw eten en drinken met behulp van een koelelement gedurende een aantal uren koel. Wijnengeschenken heeft een aantal prachtige koeltassen weten te bemachtigen om zo onze klanten een unieke tas te kunnen aanbieden. Een koeltas is erg handig tijdens een lange wandeling, een heerlijke stranddag of een zonnige fietstocht. De koeltassen komen in verschillende maten, kleuren en soorten. Wanneer u, uw ideale koeltas heeft gevonden kan u deze gemakkelijk via de website van Wijnengeschenken bestellen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.