Manden en Trollys

Picknickmanden

Picknickmand Central Park

PIPM2P0022
Excl. BTW
€ 49,55
Deze luxe en mooie picknickmand is de ideale mand die u mee kan nemen als u met vrienden of familie in het park wilt gaan picknicken. De afmetingen van de picknickmand bedragen 41x31x19cm. In de mand zitten de volgende spullen: 2x borden 2x bestek 2x glazen Picknickkleed Thermosfles
Picknickmanden

Picknickmand Ezio rood

PIPM4P0030
Excl. BTW
€ 39,05
Een 4 persoons compleet uitgeruste picknickmand. Neem het mee tijdens je uitje en kom zonder verassingen te staan! In de picknickmand zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x28x18cm.
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia

PIPM4P0033
Excl. BTW
€ 57,23
De picknickmand Fabia heeft een mooie en unieke uitstraling. Hij is perfect om mee te nemen als u gaat picknicken met vrienden of uw gezien. In de mand zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x30x31.5cm.
Picknickmanden

Picknickmand Lucio

PIPM4P0039
Excl. BTW
€ 64,42
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4 borden4x bestekpicknickkleed De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
Picknickmanden

Picknickmand tapas 4 personen

PIPM4P0044
Excl. BTW
€ 36,32
GUSTA - TAPASMAND - 4 PERSONEN De tapasmand Gusta met wijnhouder is perfect om met 4 personen in het park tapas te gaan eten. Door de wijnhouder kunt u ook gemakkelijk een fles wijn meenemen. In de tapasmand zitten de volgende spullen: 1 snijplank 1 snijmes 4 glazen De afmetingen van de picknicktas bedragen 39x33x29cm.

Een picknickmand kan tijdens een picknick niet ontbreken. De picknickmanden van Wijnengeschenken worden handgemaakt van riet. De manden hebben elk een uniek ontwerp en karakter. Wijnengeschenken heeft picknickmanden voor twee personen en voor vier personen. Naast picknickmanden bieden wij ook een assortiment boodschappenmandjes aan. Deze kunnen ook voor een picknick gebruikt worden of gewoon om de boodschappen in mee te nemen. De boodschappenmandjes zijn in drie kleuren verkrijgbaar rood, blauw en grijs. Daarnaast heeft u ook nog de keuze of u een boodschappenmandje met of zonder koelvak wilt bestellen. De mandjes inclusief koelvak zijn perfect voor een picknick en houden u eten en drinken met behulp van een koelelement goed koel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.