Picknick accessoires

Picknick artikelen

Picknickkleed groen 180x120cm

PIPKGR0002
€ 11,23
Een pauze tijdens uw picknick of wandel tocht maar wilt u niet op het gras of zand zitten.
Picknick artikelen

Picknickkleed zwart 180x120cm

PIKLZW0007
€ 11,23
Een pauze tijdens uw picknick of wandel tocht maar wilt u niet op het gras of zand zitten.

De picknickmanden en picknicktassen van wijnengeschenken.nl zijn al zeer compleet uitgerust met alle denkbare accessoires. Nu kan het zijn dat u nog iets mist in de picknickmand van uw keuze. Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de set voor u nog completer kunnen maken. 

Wij bieden ook de unieke service om uw mand of tas te vullen met de beste wijnen en heerlijke hapjes. We hebben wijnen voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn om mee te picknicken. De smaak van de wijnen die we hebben uitgezocht komt uitstekend tot zijn recht in de buitenlucht.

Picknickkleed

Een groot deel van onze complete picknickmanden en picknicktassen zijn uitgerust met een bijpassende picknickdeken. Als u voor een andere mand heeft gekozen, of u wenst een tweede picknickkleed kunt u natuurlijk prima een deken of kleed van thuis meenemen. Het is het handigste als deze lichtgewicht is. U kunt bijvoorbeeld een tafelkleed gebruiken of een speciaal picknickkleed met een laag zodat deze niet nat wordt, mocht het gras een beetje vochtig zijn.

Thermosfles

Als u hete dranken zoals koffie of thee warm wilt houden of juist koude dranken koel wilt houden, is een thermosfles onmisbaar. Wij hebben een mooie thermosfles in ons assortiment die ervoor zorgt dat tegen de tijd dat u gaat picknicken, uw dranken nog op temperatuur zijn. 
Omdat het oog ook wat wilt, hebben we gekozen voor een fles in een rood ruiten design dat helemaal in het picknick-thema past.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.