Isoleerbeker Alaska marine blauw Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska marine blauw

Deze mooie isoleerbeker is de perfecte isoleerbeker om mee te nemen tijdens een gezellig dagje uit.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 10,95

incl. BTW

Voor 14:00 besteld - Volgende werkdag in huis

Meer informatie

Deze isoleerbeker straalt pure luxe uit. Dit komt door de strakke afwerkingen en de moderne witte kleur. In combinatie met de zilveren en marine blauwe strepen krijgt de beker echt een unieke uitstraling en een eigen karakter. 

inhoud

De thermosbeker is van de binnen- en buitenkant gemaakt van RVS. Dit materiaal zorgt ervoor dat u geen last krijgt van een fles die gaat roesten. Deze beker is dubbelzijdig. Zo voorkomt u dat uw handen verbranden, omdat aan de buitenkant van de fles geen warmte te zien is. De beker is ook lekvrij. Als de dop op de fles zit, zal er nooit drinken uit een andere gedeelte van de fles lopen. De drinktuit is ook lekvrij. 

De onderkant van de fles is gemaakt van rubber. Dit is zo gemaakt, omdat de fles dat een betere grip heeft. De fles blijft zo stabiel en stevig staan, ook als de ondergrond glad is. Het rubber aan de onderkant is niet de zien wanneer de isoleerbeker op tafel staat. Zo gaat er niks verloren van de luxe uitstraling.

De isolatiebeker heeft een volume van 400 milliliter. Er kan dus genoeg in de fles om een lange dag weg te gaan. De drinkbeker is ook ideaal voor kinderen. Ze kunnen hem bijvoorbeeld mee nemen naar school of als ze na school naar de speeltuin gaan met hun vriendjes en vriendinnetjes. Op de fles zit een speciale drinktuit. Deze is tijdens het drinken gemakkelijk te openen. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen over deze isoleerfles? Neem dan gerust contact op met het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Alaska marine blauw

Isoleerbeker Alaska marine blauw

Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.