Wijn Accessoires

Er zijn 3 producten

Wijnaccessoires die functioneel zijn.

Als je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft ben je bij wijnengeschenken.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een selectie aan wijnaccessoires waar werkelijk iedereen blij van wordt.

Een van onze wijnaccessoires is het perfecte cadeau om bij een wijnpakket of fles wijn te geven, of gewoon...

Wijnaccessoires die functioneel zijn.

Als je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft ben je bij wijnengeschenken.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een selectie aan wijnaccessoires waar werkelijk iedereen blij van wordt.

Een van onze wijnaccessoires is het perfecte cadeau om bij een wijnpakket of fles wijn te geven, of gewoon los. Want met de juiste accessoires maak je iemands wijncollectie pas echt compleet.

 

Een voorbeeld van onze wijnaccessoires zijn bijvoorbeeld de prachtige wijnkaraffen. Deze zien er niet alleen schitterend uit, maar hebben ook nog een functie. Het zogenaamde decanteren, het overschenken van wijn uit de fles in een decanteer karaf, zorgt er namelijk voor dat de droesem (het bezinksel) van de wijn gescheiden wordt. Dit is vooral van belang bij oudere rode wijnen.

Bij jonge wijn heeft het als functie dat er lucht bij de wijn komt alvorens deze te serveren zodat de wijn ‘zich opent’ en een zachtere afdronk krijgt. Als u de wijn minimaal een uur in de decanteerkan laat ademen, wordt de wijn ronder van smaak.

Bij wijnengeschenken.nl hebben we een aantal mooie sets met decanteer karaffen en bijbehorende glazen.

 

We hebben ook een paar prachtige wijnkoelers in ons assortiment. Deze mooi vorm gegeven rvs wijn- en champagnekoelers houden uw witte wijn of Champagne mooi koel tijdens het diner of feest. Bovendien zijn het ook nog eens mooie accessoires in uw interieur.

 

Een sommelier heeft een van de belangrijkste taken in een restaurant. Hij adviseert over de wijn en serveert deze op perfecte wijze. Met een van onze sommelierssets waant iedereen zich een wijnkenner. Het sommeliersmes of kelnersmes is natuurlijk het belangrijkste instrument van een sommelier. De sommeliersmessen in onze sets zijn van hoogwaardig roestvrij staal en zijn onverslijtbaar.

De druppelringen zorgen ervoor dat uw kostbare wijn niet langs de fles afloopt en met de wijnstoppen in de sets kunt u uw wijn nog lang bewaren om op een ander moment van verder te genieten.

Voor wie de traditionele manier van het openmaken van een wijnfles te veel werk is of voor degene die echt dol is op gadgets hebben we een elektrische wijnopenener. Met dit handige apparaat opent u met één simpele beweging iedere fles wijn. De opener is compleet met batterij en oplader en loodsnijder en zit in een ronde geschenkverpakking.

 

Een heel bijzondere en originele geschenkset is onze ontbijtset. Hier zit alles in om iemand te verrassen met een luxe ontbijt. Vooral voor je vrienden of relaties die moeite hebben met vroeg opstaan is dit ontwaaksetje een leuk cadeau. Deze gadget met onder andere een wekker, peper en zoutstel en eierdopjes tovert een glimlach op elke vroege vogel met een ochtendhumeur. Als u het ontbijtsetje samen bestelt met een fles Introvigne Brut Prosecco en twee champagneglazen is de set compleet voor een luxe champagne ontbijt.

 

Mocht u bij wijnengeschenken.nl niet de complete geschenkset hebben gevonden die u zocht, bieden wij de mogelijkheid om zelf uw pakket samen te stellen. Zoek een wijn uit naar uw keuze en laat deze samen met een van onze wijnaccessoires inpakken in een van de wijnkisten of andere geschenkverpakkingen.

Als u de verpakking of het etiket dan ook nog personifieert, heeft u het meest originele cadeau voor vrienden, familie of relaties.

Minder
Meer
Laat 1 - 3 van de 3 product(en) zien
Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.