Wijnkisten

Er zijn geen producten in deze categorie.

Bijzondere wijnkisten

Bijzondere wijnkisten:Als je één of meerdere mooie flessen hebt gevonden om cadeau te doen, doe je dit natuurlijk in een stijlvolle wijnverpakking. Wijnkistjes zijn de meest gebruikte cadeauverpakkingen voor wijn en champagne. Maar er zijn wijnkistjes en wijnkistjes. Onze collectie aan wijnverpakkingen is zeer uitgebreid e...

Bijzondere wijnkisten

Bijzondere wijnkisten:Als je één of meerdere mooie flessen hebt gevonden om cadeau te doen, doe je dit natuurlijk in een stijlvolle wijnverpakking. Wijnkistjes zijn de meest gebruikte cadeauverpakkingen voor wijn en champagne. Maar er zijn wijnkistjes en wijnkistjes. Onze collectie aan wijnverpakkingen is zeer uitgebreid en loopt uiteen van een eenvoudig kistje tot prachtig afgewerkte kisten met accessoires waar het bijna meer om de kist gaat dan om de inhoud.

De eenvoudige blank houten wijnkistjes zijn ideaal voor als u grote aantallen afneemt. De kistjes zijn stevig en de meest veilige manier om wijn te transporteren. Het handige is dat deze kistjes ook makkelijk stapelbaar zijn. Bij wijn en geschenken hebben we deze wijnkistjes van 1-vaks tot 4-vaks. Zo kunt u ook een heel wijnpakket in deze wijnverpakking cadeau doen.
Als u voor een luxe uitstraling gaat, hebben we een groot assortiment aan luxe wijnkisten. Hardhouten kisten, gelakt in art-deco stijl en met stijlvolle klassieke beschildering. Ook voor Champagne of Prosecco is er een speciale wijnkist. Hier past de fles precies in er zit een afsluitdop in de deksel verwerkt zodat uw mousserende wijn enige dagen bewaard kan blijven nadat deze geopend is. Als u meer van een strakke, moderne wijnverpakking houdt, kunt u een keuze maken uit een van de aluminium wijnkokers.

De trend op het gebied van wijnkisten is dat de kist bewaard blijft en het een cadeau op zich is. De luxe wijnkisten met accessoires zijn ook echt juweeltjes om te bewaren. Zo is er een luxe wijnkist met een ingebouwde humidor, een klimaatkist voor sigaren. Een perfect en multifunctioneel cadeau voor de sigarenliefhebber. Als u weet dat iemand graag pokert hebben we een passende wijnkist met een complete pokerset in het deksel verwerkt. Ook de wijnkisten met accessoires zoals een klok, pennen of fotolijstje zijn razend populair als relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Om in de sfeer van de wijn te blijven zijn de wijnkisten met wijn gerelateerde accessoires heel geschikt voor iedere gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld prachtige aluminium 2-vaks wijnkisten met een 6-delige sommeliersset inclusief druppelring, sommeliersmes, wijnstop, schenktuit, loodsnijder en temperatuurmeter. Een wijnkist hoeft niet alleen functioneel te zijn. Het is ook zeer geschikt als woondecoratie. Zeker de mooie beschilderde kisten of de exemplaren met leren riempjes staan mooi in elk interieur of zijn geschikt om uw kantoor een klassiek en persoonlijk tintje te geven.

Om het nóg persoonlijker te maken bestaat er de mogelijkheid onze wijnpakketten te combineren met de verpakkingen. Én om deze verpakking van een persoonlijke boodschap, naam of bedrijfslogo te voorzien. U kunt bij ons kiezen uit een exclusief tinnen etiket (op de fles of op het kistje), het invoegen van een persoonlijk kaartje of een full color etiket met uw eigen boodschap of logo op de wijnfles. Op de houten of metalen kistjes kunt u ook een tekst laten graveren.Kortom, een wijnkist van wijn en geschenken is veel meer dan alleen een wijnverpakking. Het is een persoonlijk geschenk dat een plezier is om te krijgen én om te geven.

Minder
Meer
Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.