Wijnkisten


Als je één of meerdere mooie wijnflessen vindt om als cadeau te geven, doe je dit in een stijlvolle houten wijnkist. Wijnkisten zijn de meest gebruikte cadeauverpakkingen voor wijn en champagne. Er zit veel verschil in de wijnkisten. Onze collectie aan wijnverpakkingen is zeer uitgebreid en loopt uiteen van een eenvoudig kistje tot prachtig afgewerkte kisten met accessoires waar het bijna meer om de kist gaat dan om de inhoud. 

Houten wijnkist met schuifdeksel

Wijnkisten zijn er in vele soorten en vele maten. Wij van wijnengeschenken.nl hebben dan ook een grote variatie wijnkisten voor u samengesteld. Een van de populairste soort wijnkisten zijn de standaard wijnkisten met schuifdeksel. Deze eenvoudige maar toch stijlvolle wijnkistjes zijn perfect voor het schenken van een heerlijke wijn of wijnen. We hebben de wijnkistjes in verschillende groottes, van 1-vaks tot wel wijnkisten meer dan 3-vaks.

Houten wijnkisten zonder schuifdeksel

Naast wijnkisten met schuifdeksel bestaan er ook timmerdeksel wijnkisten of ook wel nietdeksel wijnkisten, dit wil zeggen dat er geen schuifdeksel aanwezig is maar een losse deksel die met een niettacker vast gemaakt kan worden. Deze wijnkisten worden ook wel het ideale transport – en cadeauverpakking voor flessen. Ze zijn namelijk makkelijk op te stapelen en van stevige kwaliteit.

Luxe wijnkisten met accessoires

De trend op het gebied van wijnkisten is dat de kist bewaard blijft en het een cadeau op zich is.De luxe wijnkisten met accessoires zijn ook echt juweeltjes om te bewaren. Zo is er een luxe wijnkist met zeven luxe accessoires. Een perfect en multifunctioneel cadeau voor de wijnliefhebbers. Als u weet dat iemand graag champagne drinkt is het een uniek cadeau om een champagne wijnkist erbij te geven. Om in de sfeer van de wijn te blijven zijn de wijnkisten met wijn gerelateerde accessoires heel geschikt voor iedere gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld prachtige aluminium 2-vaks wijnkisten met een 6-delige sommeliersset inclusief druppelring, sommeliersmes, wijnstop, schenktuit, loodsnijder en temperatuurmeter. Een wijnkist hoeft niet alleen functioneel te zijn. Het is ook zeer geschikt als woondecoratie. De wijnkisten met accessoires zijn razend populair als relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Luxe wijnkisten zonder accessoires

We hebben onder de luxe wijnkisten ook nog een categorie met wijnkisten zonder accessoires. Dit zijn luxe wijnkisten, maar dan niet met alle accessoires en gewoon een stijlvolle wijnkist. Dit neemt niets van de luxe weg, kijk maar een naar de Geneve wijnkist 1 – vaks. Deze stijlvolle wijnkist heeft een prachtige glans over zich heen en is toch net iets luxer dan een standaard houten wijnkist. Deze wijnkist is ook afgemaakt met een stijlvol slotje wat de wijnkist extra karakter geeft. De trend van nu staat helemaal in het teken van bordeaux wijnkisten. De bordeaux 2 vaks is zo een wijnkist. Deze wijnkist heeft een prachtige uitstraling en is geschikt voor twee heerlijke wijnflessen.

Wijnkisten personaliseren

Om het nóg persoonlijker te maken bestaat er de mogelijkheid onze wijnpakketten te combineren met de verpakkingen. Én om deze verpakking van een persoonlijke boodschap, naam of bedrijfslogo te voorzien. Op de houten kistjes kunt u ook een tekst laten graveren. Kortom, een wijnkist van wijn en geschenken is veel meer dan alleen een wijnverpakking. Het is een persoonlijk geschenk dat een plezier is om te krijgen én om te geven.  

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.