Picknickmand.be is continue bezig met het verbeteren en het bestelproces zo aangenaam mogelijk te maken voor de klant. Via onze webshop kunt u al in vijf stappen uw product bestellen. Wanneer u een artikel naar keuze heeft gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk in uw winkelwagentje doen. Vervolgens gaat u naar afrekenen en vult u, uw gegevens in. Vanuit daar volgt u de stappen van het bestelproces en zodra u dit heeft afgerond ontvangt u een e-mail met de bevestiging en de factuur.

Als uw bestelling uit ons magazijn is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin de track & trace code van uw pakket. Hiermee kunt u de laatste status van uw bestelling volgen.

U kunt ook een Picknickmand of tas naar iemand toe sturen. Het enige wat u hoeft te doen is het afleveradres van de ontvanger en uw eigen factuuradres invullen en wij doen de rest. Wat wij willen aanraden is om een persoonlijke boodschap bij de bestelling mee te sturen. Op deze manier weet de afnemer ook van wie het leuke cadeau afkomt. Deze boodschap kunt u geheel gratis bij het afrekenproces toevoegen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.