Picknicktassen

Picknicktassen

Er zijn 6 producten

Als u er gezellig op uit wil trekken met het hele gezin of juist romantisch met z’n tweeën, is een picknicktas onmisbaar. Het verschil tussen een picknickmand en een picknicktas is dat u de picknicktassen kunt dragen als een tas en dat ze een wat sportiever uiterlijk hebben. Ook is een picknicktas licht in gewicht zodat je er meer in kunt doen z...

Als u er gezellig op uit wil trekken met het hele gezin of juist romantisch met z’n tweeën, is een picknicktas onmisbaar. Het verschil tussen een picknickmand en een picknicktas is dat u de picknicktassen kunt dragen als een tas en dat ze een wat sportiever uiterlijk hebben. Ook is een picknicktas licht in gewicht zodat je er meer in kunt doen zonder dat de tas te zwaar wordt.

Bij picknickmand.be hebben we picknicktassen in alle soorten en maten.

PICKNICKTAS VOOR KINDEREN

Er is voor kinderen niets leuker dan te gaan picknicken met een eigen picknicktas. Wij hebben een prachtige picknicktas voor kinderen in de de vorm van een rugzak. In schitterende knalkleuren zoals rood en oranje is deze vrolijke picknick rugtas ook perfect geschikt voor een bezoek aan een pretpark, het strand of het zwembad.

De picknick rugtas voor kinderen is uitgerust met 4 onbreekbare borden, 4 drinkbekers en 4 kunststof besteksets. De rugzak is bovendien voorzien van een isolerend koelvak en een handige draagband.

LUXE PICKNICKTAS

Als u gesteld bent op een beetje meer luxe hebben wij ook de ideale picknicktas voor u. De luxe picknicktassen in ons assortiment worden geleverd met een compleet servies, onbreekbare wijnglazen, RVS bestek, een sommeliers mes, servetten en een peper & zout stel. Ter inspiratie maken we de picknicktas compleet met een boekje met de leukste picknicktips en recepten.

TRENDY PICKNICKTASSEN

Ook op het gebied van picknickmanden en picknickmanden kunt u up to date blijven met de trends. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om de meest hippe picknicktassen te selecteren die er zijn. Zo hebben we de stijlvolle SMOOFF picknicktas. Deze wordt echt compleet geleverd. De picknickset voor 4 personen bestaat uit mooie witte borden, RVS bestek en transparante (wijn)glazen. Dit is een picknicktas waarmee u hip een hapje kunt eten op het strand, de boot of in het bos. De tas is niet alleen trendy, maar ook zeer functioneel. De tas heeft bijvoorbeeld een apart koelgedeelte. Deze SMOOFF picknicktas heeft zowel een schouderband als rugzak hengsels, dus is op beide manieren te dragen.

Minder
Meer
Laat 1 - 6 van de 6 product(en) zien
Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.