Welkom op de website van Picknickmand.be. Bij ons kunt u terecht voor de leukste picknickmanden, picknicktassen, strandtassen, koeltassen en picknickaccessoires. Picknickmand is onderdeel van een familiebedrijf genaamd Masha-international.

Vanuit de passie voor het bourgondische leven is Picknickmand.be ontstaan. Een mooie picknickmand gevuld met allerlei lekkernijen, laat u het bourgondische leven ervaren. Picknickmand streeft ernaar om de klant zo maximaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zien is beleven, wij bieden u de mogelijkheid om de producten fysiek in onze winkel te kunnen ervaren. Met een winkel oppervlakte van 550m2 proberen wij de klant aan zijn wensen te kunnen voorzien. De showroom is gelegen in Someren-Eind, Nederland onder de naam De Geneughten. Door de vele jaren ervaring en de passie voor de producten hebben wij een breed en uniek assortiment weten te creëren.

De missie van picknickmand:

Optimale service – Wij helpen u graag bij het maken van een pakketsamenstelling of product keuze. Door informatie en advies over de producten en samenstellingen te kunnen geven, worden er telkens weer unieke en stijlvolle geschenken gemaakt. Wij streven ernaar om goed advies, deskundig, afwerking en ontzorging te kunnen geven.

Maximale klanttevredenheid – De klant staat bij ons voorop en hun wens is voor ons het belangrijkste en hopen we de klant niets te wensen laten overhouden.

Ultieme beleving – Wij willen de klant een uniek gevoel en genotservaring bij bezoek van de webshop meegeven. En zullen altijd voor u klaar staan voor advies of meer informatie.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.