Picknickmanden

Er zijn 6 producten

Bij het zien van een picknickmand worden de meeste mensen al vrolijk. Heerlijk eten en drinken in de natuur is iets wat velen aanspreekt en wat er vaak niet van komt. Breng uw familie en vrienden op goede ideeën door ze een picknickmand cadeau te geven.
Wij bieden zelfs de unieke service om de mand van uw keuze volledig gevuld met goede wijn en d...

Bij het zien van een picknickmand worden de meeste mensen al vrolijk. Heerlijk eten en drinken in de natuur is iets wat velen aanspreekt en wat er vaak niet van komt. Breng uw familie en vrienden op goede ideeën door ze een picknickmand cadeau te geven.
Wij bieden zelfs de unieke service om de mand van uw keuze volledig gevuld met goede wijn en de heerlijkste lekkernijen bij u of uw relatie af te leveren. 
Picknicken is een leuke bezigheid met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën. En het handige is dat als u eenmaal een van onze prachtige picknickmanden in huis heeft, u zult zien dat u deze vaker gebruikt dan u denkt. 
Ook voor dagje op de boot of naar het strand is een picknickmand perfect te gebruiken.

Picknickmanden

Bij picknickmand.nl hebben we een grote keuze op het gebied van picknick -manden, -tassen en -accessoires. We hebben niet alleen de traditionele, nostalgische picknickmanden, maar ook handige fietstassen om mee te picknicken en alle denkbare picknickaccessoires. 
Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet uitgeruste picknickmand met servies, bestek en alle andere denkbare accessoires die u nodig heeft voor een geslaagde picknick.

Picknickset

Een goede picknickset bestaat uit een kleed, bestek, servies en iets om drank warm of koud te houden. Wij hebben speciale picknicksets voor het hele gezin met kindvriendelijk servies dat niet breekt en luxe picknicksets die geschikt zijn voor een romantische picknick voor twee. Deze sets bestaan uit echte wijnglazen, aardewerk servies en rvs bestek. Zo kunt u picknicken in stijl.
Uiteraard hebben wij voor elke smaak een geschikte picknickset. Zo zijn er de traditionele handgevlochten picknickmanden, de strakkere moderne picknickmanden in grijs en hebben we sportieve fietstassen die zijn ingericht voor een picknick.

Gevulde picknickmand

Wij bieden de unieke service om uw picknickmand volledig naar wens te vullen met heerlijke hapjes en prachtige wijnen. Zo besteld u eigenlijk een complete picknick. 
Een gevulde picknickmand is ook het ideale geschenk voor bijvoorbeeld een pas getrouwd stel of voor iemand anders die iets te vieren heeft of toe is aan een uitje.

Minder
Meer
Laat 1 - 6 van de 6 product(en) zien
Accepteren

Picknickmand.be gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.