Picknickmanden

Picknickmanden

Picknickmand Lucio | Witte Viverello wijn

PIPM4P0051
€ 78,50
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4x borden, 4x bestek, 1xpicknickkleed, 1x Witte Viverello, De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed blauw

PIPM4P0055
€ 85,94
De picknickmand Fabia is een unieke mand uit ons assortiment. Met deze picknickmand valt u zeker op. Daarnaast zit er ook nog een mooi blauw picknickkleed die past bij de binnenkant van de mand. 
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed grijs

PIPM4P0057
€ 85,94
Een unieke picknickmand met een prachtig grijs picknickkleed. De picknickmand is geschikt voor 4 personen en is compleet uitgerust met serviesgoed. Het picknickkleed heeft een afmeting van 162 x 125 cm. 
€ 85,94
Een mooie combi met daarin de picknickmand Fabia en het picknickkleed zwart. Met deze combi hoeft u alleen nog maar te zorgen voor lekkernijen en dranken. 

Picknickartikelen

Een goede picknick begint met een mooie en goed gevulde picknickmand. Bij picknickmand.be zijn wij specialist op het gebied van picknickmanden, picknicktassen en picknicksets.

Wij begrijpen namelijk dat er niets leuker is dan heerlijk in de buitenlucht te genieten van een hapje en een drankje.

Onze picknickmanden zijn zeer compleet uitgerust met onder andere servies, bestek, een picknickkleed en thermosflessen. U hoeft deze prachtige manden alleen nog maar te vullen met lekkernijen en dan kunt u op pad.

De picknickmanden zijn ook zeer geschikt voor een dagje op de boot of om mee te nemen naar het strand of het zwembad.

Rieten Picknickmanden

Picknicken is heerlijk om met uw hele gezin te doen maar ook als romantisch uitje of als eerste date is het een goede binnenkomer. Een goed gevulde picknickmand zorgt meteen voor een goede stemming. En na een flinke wandel- of fietstocht is het bovendien de ultieme beloning.

Er zijn talloze plekken in België waar u kunt picknicken. In het bos, in parken en op veldjes.

Een tip van ons: neem uw picknickset ook mee op vakantie. Zo heeft u bij alle daguitstapjes alles bij de hand om even ergens uit te rusten en iets te eten en drinken. Op deze manier geniet u nog meer van die fijne plek met dat prachtige uitzicht.

Picknickset

Een picknickset of picknickmand is het ultieme cadeau voor iedereen. Je geeft namelijk iemand een beleving cadeau. Met een picknickmand geef je iemand niet alleen een mand vol mooie en handige spulletjes maar de kans om er eens op uit te gaan om te genieten van het weer en de natuur. Onder het genot van een lekker hapje en drankje natuurlijk.

Met een picknickset van picknickmand.be bent u zeer compleet uitgerust en bovendien zijn onze picknickmanden een lust voor het oog.

We hebben de keuze uit manden in een nostalgische, romantische stijl of uit manden die zeer modern en hip zijn. Voor ieder wat wils.

Onze picknicksets bestaan ook niet allemaal uit alleen maar kunststof servies, maar we hebben sets met echte wijnglazen, aardewerken servies en een compleet rvs bestek.

Uiteraard hebben we ook kindvriendelijke sets met materiaal dat wat minder breekbaar is. We hebben sets voor het hele gezin en we hebben speciale picknicksets waar u met z’n tweeën van kunt genieten.

Gevulde mand

Wij bieden de unieke service om de picknickmand volledig gevuld met wijn en lekkernijen bij u te leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.