Voor zakelijke klanten is het bij Picknickmand.be mogelijk om op offerte/factuur te kunnen bestellen. Het unieke aan een picknickmand of tas als relatiegeschenk is dat het niet vaak wordt gegeven, maar wel heel leuk is om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan uw werknemers, met een mooie picknickmand of tas zet u deze extra in het zonnetje. Uw klanten waar u goede samenwerkingen meer heeft.

De picknickmanden en picknicktassen kunt u compleet gevuld bestellen, zo geeft u een complete picknick cadeau. Voor meer informatie over de personalisatie mogelijkheden zouden wij u willen verwijzen naar de ‘personaliseren’ pagina.

Picknickmand.be helpt u graag mee naar het zoeken van het perfecte geschenk dat bij uw werknemers of afnemers past. Ook geniet u als zakelijke klant van het ruime assortiment, de extra service en kunt u achteraf op factuur betalen. Er wordt altijd samen met u naar een offerte gekeken met een passende prijs.

Tot slot is het voor Belgische zakelijke klanten mogelijk via een intracommunautaire levering te betalen. Dit kan door uw BTW nummer in te vullen tijdens het afrekenen. Er wordt dan automatisch een factuur verstuurd met 0% BTW.

Gegevens Picknickmand.be

Picknickmand
Nieuwendijk 2 5712 EM, Someren
Email: service@masha-international.com
Tel: +31 (0) 85 7821777
Btw identificatienummer: NL857872497B01

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.