Belfius:

Belfius is een van de meest gebruikte betaalmogelijkheid in België. Met Belfius kunt u veilig en gemakkelijk via uw eigen bank betalen. Zodra u Belfius als betaalmiddel selecteert wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van Belfius en kunt u op een veilige manier uw online betaling doen.

KBC/CBC:

KBC of CBC is een vergelijkende betaalmogelijkheid als Belfius. KBC richt zich vooral op de Vlaamstalige en CBC op de Franstalige, maar omdat beide betaalmogelijkheden hetzelfde werken hebben we het als een gemaakt. Wanneer u voor KBC of CBC kiest wordt u gevraagd de juiste bank te kiezen en daarna zal u doorverwezen worden naar de betaalpagina.

Creditcard (Mastercard en Visa):

Ook kunt u gemakkelijk en veilig betalen via uw creditcard. De meeste creditcard maatschappijen bieden dan ook een aflevergarantie en verzekering aan bij online aankopen. U kunt dus gemakkelijk een veilige aankoop doen via het internet. Voor een creditcard betaling heeft u uw kaartnummer, vervaldatum en CVV code nodig. Bancontact In Belgie wordt ook veel gebruik gemaakt van Bancontact. Bancontact bied een 3D-secure beveiliging tijdens uw online betaling. Hiermee kunt u 100% veilig een online aankoop doen en krijgt u daarna direct een bevestiging van betaling.

Bankoverschrijving:

Met een bankoverschrijving kunt u gemakkelijk uw aankoop bedrag overboeken. Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden van Europese betaalrekening naar een andere Europese betaalrekening. Via een overboeking kunt u op een vertrouwde manier uw online aankoop betalen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst krijgt u de nodige informatie en kunt u het bedrag overboeken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.