Voor picknicken is er meer nodig dan alleen een picknickmand, picknicktas of koeltas. Vandaar dat Picknickmand.be u de mogelijkheid beidt om een complete picknick naar iemand te versturen of voor uzelf. Er zijn verschillende mogelijkheden om een picknickmand te Personaliseren:

Gevulde picknickmand

Picknickmand.be biedt u totale ontzorging. Het is mogelijk om uw picknickmand te bestellen volledig gevuld met lekkernijen en dranken. Naast picknickartikelen heeft Picknickmand.be ook eigen geïmporteerde wijnen en speciaal bieren in huis. Hier kunt u ook een keuze uit maken en bij de manden of tassen laten bij bezorgen.

Persoonlijk bericht

Wilt u een picknickmand of tas cadeau doen? Dan kunt u er een persoonlijke boodschap bij laten leveren. Op deze manier wordt het cadeau nog persoonlijker en weet de ontvanger van wie het afkomt.

Non-food producten

Tot slot is het ook mogelijk om non-food producten erbij te bestellen. Denk aan een bijpassend picknickkleed of een thermosbeker voor een heerlijke koffie picknick. Dat net wat extra’s maakt het product helemaal af.

Interesse of vragen? U kunt contact met ons opnemen via: service@masha-international.com en 085 7821777.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.