Picknick artikelen

Picknick artikelen

Koeltas Vienne oranje

PIKLOR0004
Excl. BTW
€ 9,88
De fel oranje koeltas Vienna is een ideale koeltas om mee te nemen naar het strand of tijdens een dagje naar het park. Met deze koeltas blijft uw eten lekker lang gekoeld. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Picknicktas Birmingham

PIPT4P0005
Excl. BTW
€ 61,94
Deze ruime picknicktas is ideaal om mee te nemen als u een middag naar het park wilt gaan om te picknicken. De afmetingen van de picknicktas bedragen 45x24x25cm. In de tas zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen 4x servetten Picknickkleed Kelnermes
Picknick artikelen

Koeltas Vienne geel

PIKLGE0009
Excl. BTW
€ 9,88
Deze mooie gele Vienna koeltas is een ideale tas om mee te nemen tijdens een dagje uit als u wilt dat uw eten en drinken gekoeld blijft. De tas is perfect voor 2 personen. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Picknicktas backpack

PIPT2P0011
Excl. BTW
€ 29,74
Deze picknicktas backpack is ideaal om mee te nemen als u samen met een tweede persoon er lekker op uit wilt gaan om te picknicken. In de tas zitten de volgende spullen 2x borden 2x bestek 2x glazen 2x servetten
Picknick artikelen

Koeltas Vienne licht blauw

PIKLLB0014
Excl. BTW
€ 9,88
Deze mooie licht blauwe Vienna koeltas is een perfecte tas om mee te nemen tijdens een dagje uit naar het park met een vrienden of familie. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Isoleerbeker Alaska zwart

PIACTH0015
Excl. BTW
€ 8,88
Deze mooie isoleerbeker is een zeer praktische beker die ook nog eens een luxe uitstraling heeft. Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.
Picknick artikelen

Koeltas Vienna licht groen

PIKLLG0019
Excl. BTW
€ 9,88
De praktische licht groene Vienna koeltas is perfect om uw eten en drinken lekker gekoeld te houden als u samen met familie en vrienden er op uit wilt gaan om te wandelen. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Picknicktas voor kinderen

PIPT4P0021
Excl. BTW
€ 12,39
Deze picknicktas is speciaal ontworpen voor kinderen. Ze kunnen met deze tas gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes gaan picknicken in de speeltuin. In de tas zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de tas bedragen 36x22x12cm.
Picknick artikelen

Picknickmand Central Park

PIPM2P0022
Excl. BTW
€ 49,55
Deze luxe en mooie picknickmand is de ideale mand die u mee kan nemen als u met vrienden of familie in het park wilt gaan picknicken. De afmetingen van de picknickmand bedragen 41x31x19cm. In de mand zitten de volgende spullen: 2x borden 2x bestek 2x glazen Picknickkleed Thermosfles
Picknick artikelen

Koeltas Vienna roze

PIKLRO0023
Excl. BTW
€ 9,88
De blauwe koeltas is ideaal om mee te nemen als u tijdens een dagje uit gekoeld eten en drinken wilt. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick artikelen

Koeltas Vienna blauw

PIKLBL0026
Excl. BTW
€ 9,88
Deze mooie koeltas is perfect om mee te nemen als u samen met een vriend of vriendin gekoeld eten wilt tijdens een uitje. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick

Picknickmand Ezio rood

PIPM4P0030
Excl. BTW
€ 43,79
Een 4 persoons compleet uitgeruste picknickmand. Neem het mee tijdens je uitje en kom zonder verassingen te staan! In de picknickmand zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x28x18cm.
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia

PIPM4P0033
Excl. BTW
€ 61,94
De picknickmand Fabia heeft een mooie en unieke uitstraling. Hij is perfect om mee te nemen als u gaat picknicken met vrienden of uw gezien. In de mand zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x30x31.5cm.

Een goede picknick begint met een mooie en goed gevulde picknickmand. Bij picknickmand.be zijn wij specialist op het gebied van picknickmanden, picknicktassen en picknicksets. Wij begrijpen namelijk dat er niets leuker is dan heerlijk in de buitenlucht te genieten van een hapje en een drankje. Onze picknickmanden zijn zeer compleet uitgerust met onder andere servies, bestek, een picknickkleed en thermosflessen. U hoeft deze prachtige manden alleen nog maar te vullen met lekkernijen en dan kunt u op pad. De picknickmanden zijn ook zeer geschikt voor een dagje op de boot of om mee te nemen naar het strand of het zwembad.

Rieten Picknickmanden

Picknicken is heerlijk om met uw hele gezin te doen maar ook als romantisch uitje of als eerste date is het een goede binnenkomer. Een goed gevulde picknickmand zorgt meteen voor een goede stemming. En na een flinke wandel- of fietstocht is het bovendien de ultieme beloning. Er zijn talloze plekken in België waar u kunt picknicken. In het bos, in parken en op veldjes. Een tip van ons: neem uw picknickset ook mee op vakantie. Zo heeft u bij alle daguitstapjes alles bij de hand om even ergens uit te rusten en iets te eten en drinken. Op deze manier geniet u nog meer van die fijne plek met dat prachtige uitzicht.

Picknickset

Een picknickset of picknickmand is het ultieme cadeau voor iedereen. Je geeft namelijk iemand een beleving cadeau. Met een picknickmand geef je iemand niet alleen een mand vol mooie en handige spulletjes maar de kans om er eens op uit te gaan om te genieten van het weer en de natuur. Onder het genot van een lekker hapje en drankje natuurlijk. Met een picknickset van picknickmand.be bent u zeer compleet uitgerust en bovendien zijn onze picknickmanden een lust voor het oog. We hebben de keuze uit manden in een nostalgische, romantische stijl of uit manden die zeer modern en hip zijn. Voor ieder wat wils. Onze picknicksets bestaan ook niet allemaal uit alleen maar kunststof servies, maar we hebben sets met echte wijnglazen, aardewerken servies en een compleet rvs bestek. Uiteraard hebben we ook kindvriendelijke sets met materiaal dat wat minder breekbaar is. We hebben sets voor het hele gezin en we hebben speciale picknicksets waar u met z’n tweeën van kunt genieten.

Gevulde mand

Wij bieden de unieke service om de picknickmand volledig gevuld met wijn en lekkernijen bij u te leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.